AINESMESTARIT

YRITYSVIDEO

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Ainesmestarit ovat yksi Suomen suurimmista painotaloista. He ovat kasvaneet pienestä perheyrityksestä alan merkittäväksi osaajaksi. Yrityksen toimialaan kuuluu digipaino, flexopaino, nauhapaino ja muovisaumaus. 

Ainesmestarit halusivat toteuttaa videoprojektin, jolla oli useampi tavoite. Pääpaino oli kertoa ja näyttää millaista työtä he tekevät, missä he ovat hyviä ja millaiselta heidän tehtailla näyttää.

LUOVA RATKAISU

 

Briifin jälkeen lähdimme konseptoimaan näyttävää ja informatiivista yritysvideota. Painotuotteiden ostajakunta on hyvin tietoisia painomenetelmistä ja koneista, joten niitä oli tärkeä tuoda esille. Halusimme kurkistaa myös hieman ainesmestareiden työntekijöiden arkeen ja  näyttää hieman erilaisten painotuotteiden valmistusprosessia. Kertojaksi saimme Ainesmestareiden avustuksella koko kansan suosikin Sami Hintsasen.

Lopputuloksena syntyi laadukas ja näyttävä yritysvideo. Tässäkin tapauksessa koostimme vielä samoista materiaaleista kaksi erillistä some-versiota omilla kestoilla ja kuvasuhteilla.

PALVELUT

AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUSMALLI

KONSEPTOINTI

SUUNNITTELU

VIDEOTUOTANTO

TOIMITETUT MATERIAALIT

1 PÄÄVIDEO

2 SOMEKLPIPPIÄ

Siru Jyrkkä

Markkinointi

”Tehtiin Joni Median kanssa parit markkinointivideot. Tehokasta, luovaa ja joustavaa. Saatiin arvoa rahalle.”

Hintaluokka 3000 – 4000 + EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET