Toyota Airport X Hyötyajoneuvokeskus

Alucab retkeilyauto

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Tämä projekti on tehty yhteistyössä Toyota Airportin sekä Hyötyajoneuvokeskuksen kanssa. Toyota Airport on Vantaalla sijaitseva autoliike, joka on osa Metroauto Oy:n perheyritystä. 100 % Toyota -merkkitalo tarjoaa niin autojen vähittäiskauppaa, huolto- ja korjaamotoimintaa sekä varaosamyyntiä. Toyota Professional -yritysmyynnin tarkoitus on tarjota asiakkaille erikoisratkaisuja avaimet käteen -periaatteella.

Hyötyajoneuvokeskus on Lahdessa ja Vantaalla toimiva ajoneuvojen varusteluun sekä alan merkkien maahantuontiin erikoistunut yritys. Hyötyajoneuvokeskus suunnittelee, tuottaa sekä asentaa itse ajoneuvoihin erikoisvarusteet, jotta autosi palvelee sinua paremmin vaativissakin olosuhteissa.

Keväällä 2021 Toyota Airportin & Hyötyajoneuvokeskuksen yhteistyön tuloksena oli rakentumassa Suomen ensimmäinen massiivinen Truckmaster OX Alu-cab retkeilyauto vaativaan käyttöön. Kyseinen retkeilyauto -projekti oli molemmille asiakkaillemme ikään kuin hieno työnäyte ja osoitus, kuinka mageita juttuja he oikein tekevät. Asiakkaamme halusivat lanseerata uuden tuotoksensa kotimaan sisällä, ja heillä oli tarve löytää konseptointiin, suunnitteluun ja toteutukseen ketterä videokumppani.

LUOVA RATKAISU

Yhteisen pohdinnan jälkeen oli selvää, että nyt kyseessä on uutuusarvoa kantava tuote. Kampanjan näkökulmaksi valittiin myynnin kasvattamisen sijaan brändin kohotus ja fiiliksen kasvattaminen retkeilyauto konseptia kohtaan. Tarkoitus oli näyttää, kuinka älytön ajoneuvo meillä on käsillä! Lähdimme yhdessä miettimään retkeilyauton kohderyhmää ja mihin arjen arvokkaaseen haasteeseen retkeilyauto tarjoaa loistavan ratkaisun? Lopputuloksena syntyi luova konsepti – ”kaverusten unohtumaton kesäpäivä isän autolla ” joka jalkautui fiilispohjaiseen brändifilmiin ja mainostuotantoon.

PALVELUT

AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUSMALLI

KONSEPTOINTI

SUUNNITTELU

VIDEOTUOTANTO

VALOKUVAUS

TOIMITETUT MATERIAALIT

1 PÄÄVIDEO

2 SOMEKLPIPPIÄ

24 VALOKUVAA

Hintaluokka: 7000 – 10 000 EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET