BOREALIS

YRITYSKYLÄSSÄ

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Borealis AG on kansainvälinen yhtiö, joka toimittaa polyeteeni- ja polypropeenimuoveja infrastruktuurisovelluksiin, autoteollisuuteen ja erikoispakkauksiin. Borealiksen valmistamista muoveista voidaan työstää esimerkiksi elintarvikepakkauksia, terveydenhuollossa käytettäviä tarvikkeita ja laitteita, vaippoja, energia- ja viestintäkaapeleita, vesi- ja viemäriputkia sekä autonosia.

Borealis on TAT Yrityskylän kumppaniyritys ja heidän pienois- yrityksensä sijaitsee Yrityskylä alakoulun Viikin toimipisteessä. Borealis halusi esitellä videolla, miksi he ovat lähteneet mukaan Yrityskylään sekä mitä alakoulu ikäiset opiskelijat ajattelevat muoviteollisuudesta. Yrityskylä oli meille tuttu paikka ja konsepti jo ennen projektia. Olemme kerran aikaisemmin käyneet sillä ja tuottaneet sieltä toiselle Yrityskylän kumppaniyritykselle Martelalle video- ja valokuva materiaaleja.

LUOVA RATKAISU

Projekti lähti liikkeelle noin. Tunnin mittaisella briifillä, jossa Borealis kertoi meille hieman mitä heillä oli mielessä videota varten, sekä millaisia valokuvia he haluaisivat. Tutustumme etukäteen, mitä opiskelijoiden tehtävät Boreliaksen pienoisyrityksessä pitävät sisällään. 

Projektissa kuvasimme samaa aikaa sekä video- että valokuvaa. Video on tehty mahdollisimman helposti ymmärrettäväksi, vaikka TAT Yrityskylä ei olisi katsojalle ennestään tuttu konsepti. Pyrimme tekemään videosta myös mahdollisimman helposti seurattavan mm. kivoilla kuvituskuvilla tekstigrafiikoilla. Suomenkielisen päävideon käänsimme videoon myös Englanninkieliset tekstitykset kansainvälistä levitystä varten.

PALVELUT

AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUSMALLI

KONSEPTOINTI

SUUNNITTELU

VIDEOTUOTANTO

VALOKUVAUS

TOIMITETUT MATERIAALIT

1 PÄÄVIDEO

2 SOMEKLPIPPIÄ

14 VALOKUVAA

Jani Saarinen

Toimitusjohtaja

”Tehtiin Joni Median kanssa parit markkinointivideot. Tehokasta, luovaa ja joustavaa. Saatiin arvoa rahalle.”

Hintaluokka 2500 – 3500 + EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET