Digitekno

Tuotevideo

Esittely ja ratkaisu

Digitekno on kotimainen edelläkävijä LED-pohjaisten tulos-, informaatio- ja videonäyttöjen suunnittelussa ja valmistuksessa. He kehittävät jatkuvasti tuotteitansa sekä kykyä palvella asiakkaita.

Dikitekno julkaisi hiljattain uuden tuotteensa: ”DT-Sport touch”. DT-Sport touch on täysin langaton tulostaulujärjestelmä, joka tukee useimpia palloilulajeja. Digitekno halusi toteuttaa uudesta tuotteestaan napakan tuotevideon, jolla tulisi esille laitteen helppokäyttöisyys ja langattomuus.

Tuotevideolla halusimme yhdistää kuvaa, kun laite on oikeasti käytössä pelitilanteissa sekä animoituja tuotesivuja. Näillä kahdella pää tehokeinolla näytimme sopivissa suhteissa tietopläjäyksiä ja speksejä sekä millaista laitteen käyttö käytännössä on. Kuvaukset järjestettiin kahdessa lokaatiossa jääkiekko- ja salibandypelissä. Tällä saatiin lisää dynaamisuutta videoon sekä näytettyä, että sama laite sopii useimpiin pallopeleihin.

Lopputuloksena syntyi menevä ja hyväntuulinen Digiteknon brändiin sopiva tuotevideo. Tällä videolla on helppo demonstroida urheiluhalleille tätä täysin langatonta tulostaulujärjestelmää.

Palvelut

Konseptointi
Suunnittelu
Videotuotanto

Toimitetut materiaalit

1 PÄÄVIDEO
2 SOMEVIDEOTA
Valtter Laaksonen​
Markkinointi ja myynti​

”Yhteistyö Jonimedian kanssa lähti käyntiin innostavan palaverin kautta. Videotuotantoa tarjoavia yrityksiä on paljon, mutta meille Jonimedia erottui edukseen energisellä ja inspiroivalla asenteellaan, joten lähdimme hyvillä mielin tekemään uutta yritysvideota ja tuotevideota heidän kanssaan. Ammattimaisella otteella läpi viedyt kuvaukset, työntekijöidemme huomioiminen ja kannustaminen kuvausten aikana sekä osallistavaan vuoropuheluun perustuva jälkituotanto tekivät meihin suuren vaikutuksen, ja kaiken kruunasi lopputuloksena syntyneet videot. Olemme erittäin tyytyväisiä Jonimedian kädenjälkeen ja suosittelemme heitä mielellämme kaikille, jotka etsivät sopivaa yhteistyökumppania videotuotantoihin.”

Hintaluokka 2500 – 3500 EUR ALV. 0%