HUS Kiinteistöt

Rekry videosarja

Esittely ja ratkaisu

HUS Kiinteistöt Oy on HUS-yhtymän eli Helsingin kaupungin ja Uudenmaan hyvinvointialueiden kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiö tuottaa ja ostaa omistajansa tarpeiden mukaisia erikoisosaamista vaativia palveluja. Nämä tarpeet ovat aina uusien sairaaloiden rakennuttamisesta niiden kunnossapitoon ja vartiointiin. HUS Kiinteistöjen vahvuus on erinomainen tietämys sairaalatoiminnasta ja sairaalakiinteistöistä.

HUS rakentaakin tiuhaan tahtiin uusia sairaaloita ja tiloja, jonka myötä henkilökunnankin tarve kasvaa. Erityisesti pulaa HUS Kiinteistöillä oli vartijoista, jotka handlaavat vaativan sairaalaympäristön. Videoiden avulla asiakas halusi kertoa, millaista työskentely vartijana sairaaloissa on ja motivoida jo vartijan työtä tekeviä hakemaan heille töihin.

Briifin jälkeen lähdimme konseptoimaan näyttäviä, napakoita ja somessa toimivia mainoksia. Jotta video olisi kiinnostava heti ensisilmäyksellä erityisesti vartijoiden silmissä, tarvitsimme päähenkilöksi oikean vartijan. Mukaan projektiin lähti jo yli 20 vuotta HUS Kiinteistöillä työsuhteessa ollut Risto. Videoilla halusimme Riston kertomuksien lisäksi näyttää erilaisia ympäristöjä ja tilanteita, joissa HUS Kiinteistöjen vartijat työskentelevät oikeastikin.

Konseptoimme neljä erilaista tilannetta ja niihin näyttelemään castasimme kolme esiintyjää. Lopputuloksena syntyi neljäosainen autenttinen videosarja ja kahdessa rennossa kuvauspäivässä hoidimme homman mallikkaasti purkkiin. Projektin toteutus kesti kaiken kaikkiaan noin 6 viikkoa ensipalaverista valmiisiin tuotoksiin.

Palvelut

Konseptointi
Mediajakelun konsultointi
Suunnittelu
Videotuotanto

Toimitetut materiaalit

4 VIDEOTA
4 LYHYTVERSIOTA
Kirsi Koivumäki-Jaatinen
HR-Päällikkö

JONI Media ymmärsi ja kuunteli HUS Kiinteistöjen tarpeita ja auttoi meitä kiteyttämään omaa ydinsanomaamme häiriöttömästä sairaalatoiminnasta. Yhteistyö oli käytännönläheistä, ratkaisukeskeistä ja ripeää. JoniMedian porukalla on hyvä asenne asiakkuuden hoidossa.

Hintaluokka 8000 – 10 000 EUR ALV. 0%