Keravan Energia

Mainosvideot

Esittely ja ratkaisu

Suomen edullisimmat sähkönsiirtohinnat löytyvät aivan kotipaikkakuntamme vierestä Keravalta. Vuonna 2020 turpeesta luopunut moderni energiayhtiö nimeltä Keravan Energia pyrkii jatkuvasti tarjoamaan asiakkailleen entistä enemmän uusiutuvaa energiaa ympäristöä kunnioittaen. Heidän historiansa ylettyy jo vuoteen 1906 ja nykyisin valikoimasta löytyy oma aurinkovoimala.

Keravan Energialle vastuullisuus sekä kotiseuturakkaus ovat todella lähellä sydäntä, joka näkyykin vahvasti päivittäisessä toiminnassa. Olipa kyseessä sitten edulliset sähkönsiirtohinnat, vuoden 2030 hiilineutraali tavoite tai paikallisten seurojen & tahojen tukeminen – asiat ovat tärkeitä ja niitä halutaan edistää.

Syksyllä 2021 asiakkaallamme oli tarvetta lähteä viestimään näistä heille ajankohtaisista aiheista paikallisille. He etsivät projektiin kumppania, joka pystyy vastaamaan kokonaisvaltaisesti mainoskampanjasta niin suunnittelun kuin toteutuksen osalta.

Kontekstia yhdessä puidessa koimme, että nyt olisi tuhannen taalan paikka ottaa aiheiden viestinnän näkökulmaksi raikas ja humoristinen tyyli. Tärkeät aiheet tulisi pystyä kertomaan katsojille mielenkiintoisella tavalla. Briifien, konseptoinnin ja yhteisten workshoppien siivittämänä syntyi käsikirjoitus, joka sai hymyn lukijan huulille.

”Paikallisten sankarimaskotit Keravan Robin Hood ja Sipoon Susi piirtävät nerokkaan suunnitelman ja ovat valmiita taistoon hintojen alentamiseksi, hiilineutraalin unelman ja paikallisten ihmisten elämän tukemiseksi.”

Tässä projektissa olemme vastanneet kokonaisvaltaisesti kampanjan suunnittelusta, joka jalkautui fantasiateemaiseen kolmen mainosvideon sarjaan. Projekti on valmistunut vuoden alussa 2022. Kiitos luottamuksesta Keravan Energia.

Palvelut

Konseptointi
Suunnittelu
Videotuotanto

Toimitetut materiaalit

3 VIDEOTA
3 LYHYTVERSIOTA
Outi Heistman​
Markkinointipäällikkö ​

”Kun lähdimme käynnistämään brändivideoprojektia JONI median kanssa, meillä oli mielessä hyvin erilainen toteutus.

Kävi niin, että yhteistyössä JONI median luotsaamaan ammattitaitoisen tiimin kanssa ideoimmekin täysin erilaisen ja paljon innostavamman kokonaisuuden, joka viestii Keravan Energian arvoista huumorin kautta.

JONI media perehtyi aidosti tarpeisiimme ja lähti toteuttamaan kunnianhimoista lopputulosta huomioiden pienetkin yksityiskohdat, pitäen meidät joka hetki ajan tasalla työn edistymisestä.

Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja yhteistyömme jatkuu myös uusien projektien merkeissä.”

Hintaluokka 20 000 – 30 000 EUR ALV. 0%