INTERSONIC

TAPAHTUMAKUVAUS

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Intersonic Oy maahantuo ja edustaa kattavan valikoiman audiovisuaalisia laitteita ja tuotteita elämys- ja tapahtuma-alalle, sekä monipuolisia valo-, ääni-, video- ja AV-viestintä-ratkaisuja jälleenmyyjille, urakoitsijoille ja yrityksille. Intersonicin toiminta keskittyy pelkästään maahantuontiin ja se ei tarjoa urakointia tai asennuspalveluja.

Intersonic Forum on asiakkaamme 25.10.2022 järjestämä Suomen suurin audiovisuaalisen alan yhden päivän koulutus- ja messutapahtuma luentojen sekä uusien teknisten ratkaisujen parissa. Tapahtuma järjestettiin Helsingin Katajannokalla Wanhassa Satamassa. Kun kyseessä on yritykselle tärkeä tapahtuma, johon muutenkin panostetaan huolella mm. ulkomailta saapuvien puhujien muodossa, olisi suorastaan hölmöä olla ottamatta ammattikuvaaja ikuistamaan nuo hetket.

LUOVA RATKAISU

Briifissä kävi selväksi tapahtuman luonne, aikataulu sekä muut tärkeät speksit. Lisäksi asiakas kertoi omat toiveensa kuvaukselle. Koulutuksellinen aamusessio alkoi alan puhujilla, joita oli päivän aikana yhteensä n. 20 hlö ja useampi heistä esiintyi samaan aikaan eri saleissa. Haasteena oli siis saada kuvattua kukin puhuja, tapahtuman oheistoimintaa sekä yleistä fiilistä.

Päivän edetessä kutsuvierailla oli mahdollisuus tutustua näytteille asettajiin sekä lounastaa. Ilta huipentui iltagaalaan, jota täydensi elävä musiikkiesitys. Tapahtumakuvaus onnistui oikein hyvin, saimme tuotettua reilu 100 kpl laadukkaan valokuvagallerian asiakkaalle nopealla toimituksella. Toimitettuja kuvia pystyttiin hyödyntämään useissa käyttökohteissa.

PALVELUT

SUUNNITTELU

VALOKUVAUS

TOIMITETUT MATERIAALIT

YLI 100 VALOKUVAA

Lasse Kempe

Markkinointi- ja projektivastaava

”Olemme tehneet yhteistyötä JONI Median kanssa vuoden verran. He ovat kuvanneet Season Golfin uuden harjoitteluareenan kahteen otteeseen ja kolmas kuvauskierros on tiedossa kesällä. Kaikki Season Golfin kotisivujen kuvat ja suurin osa markkinointimateriaalistamme ovat JONI Median käsialaa.

Yhteistyö JONI Median kanssa on sujunut erinomaisesti heti alusta lähtien. Jo tutustumistapaamisessa saimme heiltä loistavia kehitysideoita markkinointiin, ja heistä huomasi aidon kiinnostuksen liiketoimintaamme kohtaan.

Kuvaukset hoidettiin ammattitaidolla. Suunnitellut kohteet oli kuvattu jopa edellä aikataulusta, jolloin JONI Media kuvaili omatoimisesti loistavaa extra-materiaalia käyttöömme.

Molemmilla kuvauskerroilla saimme kuvat valmiiksi formaatin ja käyttötarkoituksen mukaan organisoituina. Kun materiaali tuli juuri toivotussa muodossa ja hienossa järjestyksessä, meidän oli vaivatonta ladata kuvat kotisivuille ja lähettää digimarkkinointikäyttöön.

Olemme hyvin tyytyväisiä sekä työn sujumiseen että lopputuloksiin ja odotamme innolla seuraavaa kesäistä kuvauskierrosta JONI Median kanssa.”

Hintaluokka: 1000 – 2000 EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET