SEASON GOLF​

KUVAPANKKI​​

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Season Golf toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja rakennutti syksyllä 2021 Suomen nykyaikaisimman golfin sisäharjoittelukeskuksen Espoon Suomenojalle. Suomen johtava ympärivuotisesti toimiva harjoittelu- ja valmennuskeskus tarjoaa loistavat puitteet, jotka vastaavat jopa kilpapelaajien vaatimuksia. Keskuksesta löytyy monipuolisesti golfin harjoittelua tukevia elementtejä kuten lyöntipaikkoja, lähipelialueita, simulaattoreita sekä lisäksi kuntosali ja loungetila.

Uusi valmennuskeskus oli pian avautumassa ja sen markkinointi & verkkosivut olivat ajankohtaisia. Asiakkaallamme oli tarve saada laadukasta sisältömateriaalia niin verkkosivuille sekä digimarkkinointiin. He etsivät ketterää kumppania vastaamaan sisältöjen suunnittelusta sekä toteutuksesta.

BANNERIKUVAT VERKKOSIVUILLE

NELIÖKUVAT VERKKOSIVUILLE JA DIGIMARKKINOINTIIN 

PYSTYKUVAT DIGIMARKKINOINTIIN

LUOVA RATKAISU

Briifin jälkeen meillä oli hyvin selvää mitä Season Golf tarvitsee. Lähdimme pohtimaan minkälaiset sisällöt puhuttelevat juuri Golfin harrastajia. Päätavoite oli tuoda esille modernin harjoittelukeskuksen vahvuudet kuvapankin muodossa. Palaverien jälkeen kuvauspäivä järjestyi onnistuneesti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Jälkikäsittelyt hoituivat ketterästi ja lopputuloksena syntyi monipuolinen kuvapankki, jossa oli otettu huomioon kuvien erilaiset käyttökohteet niitä formatoidessa.

PALVELUT

SUUNNITTELU

VALOKUVAUS

TOIMITETUT MATERIAALIT

YLI 100 VALOKUVAA

Lasse Kempe

Markkinointi- ja projektivastaava

”Olemme tehneet yhteistyötä JONI Median kanssa vuoden verran. He ovat kuvanneet Season Golfin uuden harjoitteluareenan kahteen otteeseen ja kolmas kuvauskierros on tiedossa kesällä. Kaikki Season Golfin kotisivujen kuvat ja suurin osa markkinointimateriaalistamme ovat JONI Median käsialaa.

Yhteistyö JONI Median kanssa on sujunut erinomaisesti heti alusta lähtien. Jo tutustumistapaamisessa saimme heiltä loistavia kehitysideoita markkinointiin, ja heistä huomasi aidon kiinnostuksen liiketoimintaamme kohtaan.

Kuvaukset hoidettiin ammattitaidolla. Suunnitellut kohteet oli kuvattu jopa edellä aikataulusta, jolloin JONI Media kuvaili omatoimisesti loistavaa extra-materiaalia käyttöömme.

Molemmilla kuvauskerroilla saimme kuvat valmiiksi formaatin ja käyttötarkoituksen mukaan organisoituina. Kun materiaali tuli juuri toivotussa muodossa ja hienossa järjestyksessä, meidän oli vaivatonta ladata kuvat kotisivuille ja lähettää digimarkkinointikäyttöön.

Olemme hyvin tyytyväisiä sekä työn sujumiseen että lopputuloksiin ja odotamme innolla seuraavaa kesäistä kuvauskierrosta JONI Median kanssa.”

Hintaluokka: 4000 – 6000 EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET