TOYOTA AIRPORT

ASIAKASTARINA

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Toyota Airport on Vantaalla sijaitseva autoliike, joka on osa Metroauto Oy:n perheyritystä. 100% Toyota -merkkitalo tarjoaa niin autojen vähittäiskauppaa, huolto- ja korjaamotoimintaa sekä varaosamyyntiä. Toyota Professional -yritysmyynnin tarjoaa asiakkailleen erikoisratkaisuja avaimet käteen -periaatteella.

Toyota talon yritysmyynnillä oli käsillä hiljattain hienosti hoidettu asiakasprojekti, jossa Töölöläinen ravintola Mamma Rosa hankki kylmäkuljetusajoneuvon ruoka-annoksien kuljetusta varten. Toyotan yritysmyynti halusi nostaa esille oman onnistumisen ja siihen asiakastarina onkin loistava työkalu. Asiakasreferenssit ovat todella tehokkaita boostaamaan myyntiä ja markkinointia. Asiakkaalla oli tarve löytää asiakastarinan konseptointiin, suunnitteluun ja toteutukseen ketterä kumppani, jolta palvelut saataisiin saman katon alta.

LUOVA RATKAISU

Asiakastarinat ovat meillä JONI Mediassa tuttuja käsitteitä. Meidän toimintamallimme mahdollistaa referenssiasiakkaan tarinan ja kertomuksen hänen omin sanoin. Emme halua laittaa sanoja toisten ihmisten suuhun. Lyhyen briifin jälkeen otimme asiakastarinan toteuttamista koppia, haastattelimme referenssiasiakasta, loimme videolle rungon, järjestimme ketterät kuvaukset. Jälkikäsittelyiden jälkeen materiaalit toimitettiin molemmille osapuolille esikatseltaviksi, jonka jälkeen projekti oli maalissa. Tavoitteenamme oli tässä projektissa viedä niin asiakkaan kuin referenssiasiakkaan aikaa mahdollisimman vähän – se myös toteutui.

PALVELUT

AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUSMALLI

KONSEPTOINTI

SUUNNITTELU

VIDEOTUOTANTO

VALOKUVAUS

TEKSTINTUOTANTO

WEB DESIGN

TOIMITETUT MATERIAALIT

1 PÄÄVIDEO

2 SOMEKLPIPPIÄ

6 VALOKUVAA

Hintaluokka 3000 – 5000 EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET