TOYOTA AIRPORT

Valokuvaus

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Toyota Airport on Vantaalla sijaitseva autoliike, joka on osa Metroauto Oy:n perheyritystä. 100 % Toyota -merkkitalo tarjoaa niin autojen vähittäiskauppaa, huolto- ja korjaamotoimintaa sekä varaosamyyntiä. Toyota Airportin sekä Itäkeskuksen yritysmyyntitiimi tarjoaa asiakkailleen erikoisratkaisuja avaimet käteen -periaatteella.

Yritysmyynti toimii vahvasti B2B-kentällä. Heidän tiimillään oli tarvetta uusille markkinointikuville, joita he voivat hyödyntävät useissa digikanavissa. Yksi tavoite oli tuoda esille yritysmyynnin tiimin henkilöstöä monipuolisissa tilanteissa. Asiakkaalla oli tarve kuvauspalveluille ja JONI Media valikoitui projektin kumppaniksi aiempien yhteistöiden siivittämänä.

VALOKUVAT TOYOTAN YRITYSMYYNNILLE

LUOVA RATKAISU

Lyhyen tarvekartoituksen jälkeen oli selvää, minkälaisia brändi- ja markkinointikuvia asiakas tiimeineen tarvitsee. Kävimme yhdessä läpi projektin aikataulun, tyylin sekä toteutustavan, jonka jälkeen kuvauspäivä sovittiin kiinni. Otimme tuotettavan sisällön näkökulmaksi yritysmyynnin henkilöt sekä heidän arkiset tilanteensa erilaisissa työympäristöissä. Lopputuloksena syntyi viiden henkilön kuvapankki, josta löytyy useita eri kuvavaihtoehtoja kustakin henkilöstä. Materiaalien toimituksessa otettiin myös huomioon eri digikanavien useat kuvasuhteet.

PALVELUT

AVEIMET KÄTEEN- TOIMITUSMALLI

SUUNNITTELU

KONSEPTOINTI

VALOKUVAUS

TOIMITETUT MATERIAALIT

18 VALOKUVAA

Jenna Metsola

Yritysmyyntipäällikkö

”Kun lähdimme käynnistämään brändivideoprojektia JONI median kanssa, meillä oli mielessä hyvin erilainen toteutus.

Hintaluokka: 800 – 1500 EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET