VISON

YRITYSVIDEO

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Vaativien hankkeiden asiantuntijana toimiva Vison virtauttaa rakennusprojekteja – todistetusti. Tänä vuonna 10 vuotta täyttävä Vison tarjoaa haastavien projektien, palveluiden hankintoihin sekä lean-rakentamisen konsultointia. Tämän lisäksi he myös kouluttavat organisaatioita tehokkaimmiksi ja tarjoavat siihen liittyvää valmennusta. Visonilla on toimisto Helsingissä sekä Oulussa – ammattilaisia heillä on talossa tällä hetkellä noin 20 kpl.

Vison on mukana useissa mielenkiintoisia rakennusprojekteissa kuten Kruunusillat, Tampereen Raitiotiehanke ja Raidejokeri. Mukaan mahtuu toki niin sairaaloita, lentokenttiä kuin muitakin infraprojekteja. Vison simuloi erilaisien pelien kautta, kuinka rakennusprojektien virtauttaminen tapahtuu, tuottavuuskehitys paranee, kun taas läpimenoajat sekä hukka pienenevät.

Asiakkaalla oli tarve monipuoliselle sisältömateriaalille heidän tarjoamistaan koulutuksista. Yksi tavoite oli myös esitellä, kuinka perinteinen toimintamalli eroaa lean-toimintamallista rakennushankkeissa. Vison etsi projektiin ketterää kumppania vastaamaan sisältöjen suunnittelusta sekä toteutuksesta.

LUOVA RATKAISU

Yhteisen briifin jälkeen meille oli selvää, kuinka pelien kautta voidaan havainnollistaa vaikkapa kokonaista rakennusprojektia ja sen tehokkuutta eri toimintamalleilla. Lähdimme miettimään, miten pystymme välittämään tämän saman katsojalle. Otimme näkökulmaksi eri toimintamallien erot sekä lopputulosten vertailemisen. Yhdellä kuvauskerralla saimme tuotettua asiakkaalle ketterästi monipuolisia sisältömateriaaleja eri käyttökohteisiin, kuten päävideon, shorty versiot sekä stillvalokuvia.

PALVELUT

AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUSMALLI

KONSEPTOINTI

SUUNNITTELU

VIDEOTUOTANTO

VALOKUVAUS

TOIMITETUT MATERIAALIT

1 PÄÄVIDEO

2 SOMEKLPIPPIÄ

30 VALOKUVAA

Jani Saarinen

Toimitusjohtaja

”Tehtiin Joni Median kanssa parit markkinointivideot. Tehokasta, luovaa ja  joustavaa. Saatiin arvoa rahalle.”

Hintaluokka 2000 – 3000 + EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET