Volkswagen

ID.Buzz Promovideot

Esittely ja ratkaisu

Volkswagen Suomi vastaa koko maan Volkswagen -autojen jälleenmyynnistä sekä markkinoinnista. Volkswagenin laajasta mallistosta löytyy laadukkaat, mukavat ja tilavat henkilö- ja hyötyautot sekä sähköautot. Merkki on varmasti kaikille tuttu. Tällä kertaa Volkswagenilla oli ensi kertaa Suomessa esittelyssä uudet ID.Buzz tila- ja pakettiautot. Keväällä 2022 autot olivat ensikertaa yleisön nähtävillä Kaivopuistossa sekä Volkswagen Suomen yritystapahtumassa K-kampuksella.

Autot olivat kuitenkin vain pikavisiitillä Suomessa, joten Volkswagen Suomi halusi käyttää tilaisuuden hyödyksi ja taltioida niistä laadukkaat some-sisällöt ­­­­­­tulevaa myynnin aloitusta varten.

Konseptoimme yhteensä yhdeksän erilaista ja eri kanaviin sopivaa somevideota. Haasteena oli pitää tuotanto riittävän ketteränä, mutta kuitenkin saada laadukas lopputulos. Tässä onnistuimme hyvillä esivalmisteluilla sekä tutustumalla hyvin autojen spekseihin etukäteen. Maksimoidaksemme materiaalien käytön koostimme paljon erilaisia tuotoksia samoista materiaaleista.

Tuotimme molemmista ID.Buzz mallista Youtubeen vaaka kuvasuhteella ketterät esittelyvideot sekä niistä lyhytversiot Instagramin tarinat -osioon. Volkswagen suomen markkinointipäällikkö William Börman toimi videoilla esittelijänä. Toinen lähestymiskulmamme sisältöjen tuotantoon oli ihmisten aidot mielipiteet. Teimme katugallupia Kaivopuistossa sekä haastattelimme K-kampuksella erilaisten yrityksien edustajia. Projektissa oli kaksi kuvauspäivää ja kuvausten jälkeen viiden päivän päästä Volkswagen Suomella oli yhdeksän valmista somevideoa sähköpostissaan.

Palvelut

Konseptointi
Suunnittelu
Videotuotanto

Toimitetut materiaalit

9 VIDEOTA
Hintaluokka 3000 – 5000 EUR ALV. 0%