VEM Motors

MAINOSVIDEOT

ESITTELY JA LÄHTÖTILANNE

Tiesitkö, että aina kun tarvitaan liikettä, tarvitaan myös sähkömoottoreita. Kirkkonummella Masalassa päätoimispisteen omaa ensi vuonna 30-vuotis juhlavuottaan juhliva yritys nimeltä VEM Motors. Heidän erikoisosaamistaan on laadukkaat saksalaiset sähkömoottorit teollisuuden kaikkiin tarpeisiin. Oli kyseessä sähkömoottoreiden myynti, toimitus, huolto tai pikakorjaukset – homma hoituu takuulla.

Kesällä 2022 asiakkaallamme oli tarve kasvattaa yrityksen tunnettavuutta myös heidän oman toimialansa ulkopuolella. VEM Motors logo on kyllä monelle tuttu mutta se, mitä yritys oikein tekee ei niinkään. Asiakas etsi projektiin kumppania, joka ymmärtää taustalla olevat markkinoinnin tavoitteet sekä pystyy vastaamaan kokonaisvaltaisesti mainosvideokokonaisuudesta niin suunnittelun kuin toteutuksen osalta.

LUOVA RATKAISU

Lähdimme yhdessä asiakkaan kanssa miettimään, mikä voisi olla osuva lähestyminen aiheeseen. Oikeilla kysymyksillä kaivoimme asiakkaalta heidän liiketoimintansa strategiset palaset esiin ja konseptoimme kahden version mainosvideokokonaisuuden, jossa tuodaan esille tärkeimmät elementit: mikä on VEM Motors, mitä he tekevät ja mitkä ovat heidän kilpailuetunsa.

Simppelin kuulosta, eikö, mutta tuon kaiken tiivistäminen mielenkiintoiseen muotoon vain 10 sec & 20 sec mainosvideo-versioihin ei enää niinkään. Lyhyempää versioita hyödynnettiin Jyväskylän Rallien mainostaululla elokuussa kilpailun ajan. Pidempi versio puolestaan toimi sosiaalisen median alustoille suunnatun mainoskampanjan visuaalisena sisältönä herättäen nopeasti katsojan huomio. Projekti on valmistunut kesän 2022 aikana. Kiitos luottamuksesta VEM Motors.

PALVELUT

AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUSMALLI

KONSEPTOINTI

SUUNNITTELU

VIDEOTUOTANTO

TOIMITETUT MATERIAALIT

2 MAINOSVIDEOTA

Marjut Vainio

Markkinointipäällikkö

”Tehtiin Joni Median kanssa parit markkinointivideot. Tehokasta, luovaa ja joustavaa. Saatiin arvoa rahalle.”

Hintaluokka 2000 – 3000 + EUR ALV. 0%

KATSO MUUT CASET